Magasin

Bærekraftsledelse: fra ord til handling

Her kan du se live-podkasten om bærekraftsledelse – selv små bedrifter kan dra i riktig retning, og pushe andre til å bidra.

Les mer

DEBATT Å handle i grevens tid: Slik måler du virksomhetens klimaavtrykk

Enkeltindivider, stater og virksomheter har et felles eierskap til kloden vår, og alle har et ansvar for å begrense sitt klimaavtrykk – også virksomheter.

Les mer

DEBATT: Dugnad for et familievennlig arbeidsliv

I dag lever 150 millioner flere barn i fattigdom som følge av koronapandemien.

Les mer

Bærekraftsrapportering: Fra 0 til 100 

Ved årsskiftet hadde ikke GK Gruppen et bevisst forhold til strategisk bærekraftsarbeid, og ikke hadde de kjennskap til NASDAQs Environment, social and corporate governance (ESG)-rapportering – men de hadde nettopp fullført en strategiprosess og bestemt at bærekraft skulle være kjernevirksomhet.

Les mer

Se livepodkast med Bærekraftskonferansen 11. nov

I samarbeid med Regjeringens Bærekraftskonferanse arrangerte vi live-podkast – fem gjester diskuterer vaksiner, vippepunkter, grønnvasking og vår arbeidslivsmodell, som gjør oss til verdensmestre i omstilling.

Les mer

– Vi ansetter ikke folk for å lage produktene våre, vi utvikler produkter for å kunne ansette folk

Mange bedrifter er opptatte av hvordan de kan bidra til bærekraftsmålene gjennom sin daglige drift.

Les mer

– Bærekraft er en kilde til innovasjon

Orklas nye «Naturli Café»  åpner øynene for plantebasert mat.

Les mer

Fremtidens næringsliv: Fra krise til rå innovasjonskraft

Skal vi møte krisene vi nå står i på en bærekraftig og fremtidsrettet måte, trenger vi en langtidsplan for å finansiere det grønne skiftet.

Les mer

Se alle paneldebattene fra Grønn digital Arendalsuke og Skatten

Topplederdebatten, den tredje boligsektor eller bærekraftig finans – for et etterlengtet gjensyn eller samtalene du gikk glipp av: her er alle eventene til UN Global Compact Norge i opptak.

Les mer

Det kokte i klimahuset under ungdomspartidebatten. Fra venstre: Edel-Marie Haukland (KrFU), Amalie Gunnufsen (UH), og Andreas Brännström (FpU).

Morgendagens partiledere om fremtidens næringsliv

Fremtidens politikere debatterte fremtidens næringsliv da UN Global Compact Norge inviterte ungdomspartitoppene til debatt på Klimahuset.

Les mer