Se livepodkast med Bærekraftskonferansen 11. nov

I samarbeid med Regjeringens Bærekraftskonferanse arrangerte vi live-podkast – fem gjester diskuterer vaksiner, vippepunkter, grønnvasking og vår arbeidslivsmodell, som gjør oss til verdensmestre i omstilling.

Du kan se live-sendingen på vår Facebook-kanal:

 

Selv om selve Bærekraftskonferansen er utsatt, blir det live-podkast i regi av UN Global Compact Norge med flere av gjestene som egentlig skulle deltatt på konferansen. Blant de som kommer er nestleder Peggy Hessen i LO, forfatter av «Verden på vippepunktet» Dag O. Hessen, Hannah Jacobsen fra Summa Equity, og Erik Hjelvin og Joachim Henriksen fra Pfizer for å snakke om koronavaksiner.

Fremtidens Næringsliv, live fra Bærekraftskonferansen

Den nasjonale bærekraftskonferansen har invitert UN Global Compact Norge, med podkasten «Fremtidens Næringsliv», til samarbeid under Den nasjonale konferansen for bærekraftsmålene.

Fredag 6. november kom episoden «Bærekraft som drivkraft: bærekraftsministeren møter bærekraftsdesigneren», med kommunal- og moderniseringsminister Nikolai Astrup og møbeldesigner Runa Klock. Hør den her!

Onsdag 11. november, like før den nasjonale bærekraftskonferansen var planlagt å starte, blir det live-sending fra konferansen med programleder Kim N. Gabrielli, direktør i UN Global Compact Norge, og kollega, podkast-produsent og COO Knut Moestue, med gjester fra næringsliv og politikk.

Flere episoder kan du få med deg her, eller der du hører podkast.

Om Fremtidens Næringsliv

Fremtidens Næringsliv er et magasin og en podkast som handler om løsninger, muligheter og utfordringer knyttet til et bærekraftig næringsliv, eller fremtidens næringsliv, som vi kaller det. Det drives av UN Global Compact Norge, FNs organisasjon for bærekraftig næringsliv.

 

FLERE HISTORIER