Redaksjonen og våre støttespillere

Hvilke løsninger, muligheter og utfordringer finnes i bærekraftsmålene? Og hvordan kan fremtidens næringsliv bidra til å nå disse målene?

Podkasten og magasinet Fremtidens Næringsliv setter søkelyset på politiske prosesser, økonomiske trender, teknologiutvikling og selskapene som leder an i det grønne og bærekraftige skiftet. Det drives av UN Global Compact Norge, FNs organisasjon for bærekraftig næringsliv, med Abelia som hovedpartner. Redaksjonen får innspill, ekspertvurderinger og sakstips fra vår støttespiller Sopra Steria.

Har du sakstips eller sterke meninger om bærekraftig næringsliv? Send innspill og debattinnlegg til ksf@globalcompact.no.

 

Dette er menneskene bak Fremtidens Næringsliv

Øystein E. Søreide

Podkastvert

Øystein E. Søreide er administrerende direktør i Abelia, NHOs forening for kunnskaps- og teknologibedrifter. Øystein har bakgrunn fra humanitære organisasjoner og politikken og er godt kjent med det norske organisasjons- og næringslivet. Før Abelia var han bydelsdirektør i Grorud. I podkasten er han programleder.

Kristin Steenfeldt-Foss

Redaktør og Produsent

Kristin Steenfeldt-Foss er redaktør og produsent for Fremtidens Næringsliv. Med en variert karrierebakgrunn har Kristin arbeidet innen finans hos private equity-selskapet Norvestor. Hun har også jobbet ved Den Kongelige Norske Ambassade i London, der hun jobbet innen kultur og kommunikasjon. I tillegg har hun vært innholdsprodusent og vært reporter for mediegruppen TV2. I Fremtidens Næringsliv fører Kristin kunnskapsrike mennesker, næringslivsledere og politikere sammen til diskusjoner om globale utfordringer og morgendagens grønne løsninger.

 

FLERE HISTORIER

Finansverdenens «Manhattan Project»

Det er nærmest umulig å slå markedet. Denne oppdagelsen førte til den kanskje viktigste nyvinningen i finans de siste ...

Les mer

Parterapi for klima og industri

Blir det gjørmebryting eller forsoning når Anja Bakken Riise (Framtiden i våre hender) og Atle Tranøy (konserntillitsv...

Les mer

Veien til fremtidens havnæring: Oljeskatt: – Alle næringer har fått koronastøtte, men det blekner i forhold

Veien til fremtidens havnæring: Økonomiprofessor Karen Helene Ulltveit-Moe mener den nye petroleumsskatten renser opp i ...

Les mer