EPISODE 36: Digitaliseringskonferansen 2021

Første dag av Digitaliseringskonferansen er over, men vi er ikke helt ferdig med konferansen – som samarbeidspartner er podkasten Fremtidens Næringsliv til stede, og snakker med gjester og involverte i nitti minutter til!

Programledere Øystein E. Søreide og Kim Gabrielli har nemlig en hel del på hjertet: Hvordan er digitalisering viktig for innovasjon, og hvordan kan data skape grønne og bærekraftige arbeidsplasser – og bedre, enklere løsninger for alle?

Først er Liv Dingsør (DigitalNorway) og Bernt Reitan Jenssen (Ruter) i studio for å snakke om digitalisering og innovasjon i offentlig sektor. De tre finalistene til Digitaliseringsprisen: Bufdirs nettløsning for bekymringsmeldinger i barnevernet, Folkehelseinstituttets tjeneste for å sende prøvesvar til innbyggerne så fort covid-testen er analysert på laben, og Kystverkets digitale kysttjenester.

Vi snakker også om de store linjene rundt digitaliseringen med Kjetil Thorvik Brun i Abelia og statssekretær Paul Chaffey ved Kommunal- og moderniseringsdepartementet.

Hør del 2 og 3 her:

 

 

FLERE EPISODER